HoneyMoon Fotografie

 
 

Toekomstig bruidspaar, van harte gefeliciteerd met jullie toekomstige huwelijk!


Vanaf nu is er een leuke tijd aangebroken. Jullie gaan nu van alles regelen voor deze zeer speciale dag in jullie leven.


Naast de keuze voor de dagindeling, locatie, kleding en ringen hoort hier ook de fotograaf bij. En dat is een zeer persoonlijke keus. Want de fotograaf is wel aanwezig bij de belangrijkste momenten op jullie grote dag. Het is dan ook belangrijk dat er een klik is tussen het bruidspaar en de fotograaf. Bovendien moet de stijl van fotograferen jullie aanspreken. Zodat de sfeer zoals jullie die voelden op de dag, later bij het zien van de reportage ook weer naar boven komt.


Ik hou ervan om de reportage te maken in een ontspannen sfeer. Door zo onzichtbaar mogelijk aanwezig te zijn, ontstaan de meest leuke, spontane en intieme momenten op de foto’s. Ook maak ik graag foto’s van de details van de dag. Dit geeft vaak weer een andere kijk op de dag.


Van te voren bespreek ik met jullie welke wensen en ideeën jullie zelf hebben voor de reportage. En ook belangrijk, wie we absoluut niet mogen vergeten om op de foto te zetten. Vooraf ga ik zelf ook altijd kijken op de locatie om alvast wat inspiratie op te doen.


Zijn jullie geïnteresseerd, neem dan vrijblijvend contact met me op. Dan kunnen we kennismaken en jullie wensen en de mogelijkheden met elkaar bespreken. Ook kan ik dan een paar voorbeeldboeken meenemen waar jullie in kunnen kijken.
Nieuw nu ook portret en groepsfotografie!


Ook al is de bedrijfsnaam HoneyMoon Fotografie, ik ben ook in te huren voor portret- en groepsfoto’s. Bij het tabblad portret en groepsfoto’s kunnen jullie alvast een kijkje nemen naar wat resultaten.


Email: info@honeymoonfotografie.nl